• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/Yufkacılar esnaf odası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05333428172
  • https://www.instagram.com/ankara_yufkacilar_odasi

ANASAYFA

Ankara Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf Odamız Başkanı Sayın Mehmet POLAT, Başkan vekilimiz Sayın Salim DEMİRCİ ve Oda Genel Sekreterimiz Hatice YAKIŞAN Ankara İl Tarım Müdürümüz Sayın Muhsin TEMEL’i makamında ziyaret ettiler.
18.09.2014
Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf Odası Başkanımız Mehmet Polat, ucuz ve ambalajsız, açık ortamda satılan ürünlere dikkat çekerken, "Pazar yerleri gibi açık alanlarda, ambalajsız olarak yufka almayın. Bu hem kendi sağlığınızı, hem de ailenizin sağlığını tehlikeye atar. Üretim maliyetinin altında ucuz yufka ve kadayıfları satanlara itimat etmeyiniz" dedi.En önemli unsur vatandaşın sağlığıdır.
17.09.2014
ANKARA YUFKACILAR VE KADAYIFÇILAR ESNAF ODASINDAN YENİMAHALLE BELEDİYESİNE ZİYARET.
17.09.2014
ANKARA YUFKACILAR VE KADAYIFÇILAR ESNAF ODASINDAN YENİMAHALLE BELEDİYESİNE ZİYARET. Ankara Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf Odası Başkanımız Mehmet POLAT ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve bölge esnafımız Yenimahalle Belediye Başkanı sayın Fethi Yaşar Başkanımızı Makamında ziyaret ettiler.Gündeme ilişkin sohbet ile birlikde esnafımızın sorunları dile getirilerek Sayın Başkanımıza hizmet ve desteklerinden dolayı Odamız adına teşekkür ettiler.
16.09.2014
Gıda İşletmelerinde Personel Hijyeni Sanitasyon latince'de sağlık anlamına gelen sanitas kelimesinden köken almıştır ve geniş anlamda insan sağlığının iyileştirilmesi, korunması ve sağlığın tekrar kazanılmasında uygulanacak prensipleri içermektedir. Gıda sanayisinde sanitasyon denilince "üretimde hijyenik ve sağlıklı durumların yaratılması ve devam ettirilmesi " anlaşılmaktadır. Bu kapsam içinde gıda sanitasyonu insan yaşamının temelini oluşturan beslenme gereksinimlerinin karşılanmasında fiziksel, kimyasal ve biyolojik yönden güvenilir nitelikte gıda maddeleri üretimini ifade etmekte, gıda işletmelerinde sanitasyon ise, sağlıklı ve güvenilir ürün eldesi için hijyenik koşulların sağlanmasına yönelik bir bilimsel uygulama olarak tanımlanmaktadır.
07.07.2014
ANKESOB Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı oda genel sekreterlerinin katılımı ile ANKESOB Toplantı Salonu’nda yapıldı. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) 2014/I. Dönem ‘Oda Genel Sekreterleri Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. ANKESOB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Oda Genel Sekreterleri Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı’nda eğitim sunumlarının yanı sıra 2014 yılı ilk döneminde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, ikinci dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. ANKESOB’a bağlı odaların genel sekreterlerinin yanı sıra ANKESOB Başkan Vekili Hasan H. Çavuşçulu ve bazı oda başkanlarının da katılım gösterdiği ‘Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı’ Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.
03.07.2014
... 30 ...
Üyelik Girişi
Facebook
YUFKACILAR ESNAF ODASI
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar38.567438.7219
Euro43.200643.3737
Saat